Menu

Historie

10
In 1999 werd HaCas Transport overgenomen door de huidige eigenaar Mathé Holleman. De transportonderneming heette destijds Harrie van Casteren en heeft een rijke historie in het transport, die terugloopt tot het jaar 1906. Sinds 1999 is niet alleen de naam veranderd. Om zich duidelijk te profileren heeft HaCas Transport gekozen voor de specialisatie in groupagevervoer van en naar geheel Frankrijk.

In 2002 is HaCas Transport verhuisd naar de makkelijk bereikbare locatie aan de A58 in Tilburg. Het kantoor inclusief 2.500 m2 loodsruimte, voorzien van moderne los- en laadfaciliteiten ligt centraal in de Benelux en dichtbij de Mainports: Rotterdam, Antwerpen en Amsterdam. Hier biedt HaCas Transport de mogelijkheid tot op- en overslag en klantspecifieke Value Added Logistics.

In september 2007 verhuist HaCas naar Gilze. Hier profiteren we van dezelfde voordelen van de locatie van Tilburg (naast de A58 en centraal in de Benelux en nabij Mainports), maar hebben we ook een veel grotere loods (8.500 m2).

Dagelijks werken meer dan 25 personeelsleden om u een optimale betrouwbaarheid en service te bieden.
Wilt u hier ook van profiteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden.