Menu

Sponsoring

HaCas Transport is geruime tijd sponsor van diverse goede doelen, verenigingen en evenementen.

Roparun
Sinds 2011 is HaCas sponsor van Roparun. We hebben toen een wagen en chauffeur ter beschikking gesteld voor het team Systeemhuis Compri. Als Frankrijkspecialist een logische keuze! Voor de Roparun 2012 is een oplegger ter beschikking gesteld aan team 250 van Bouman GGZ in Rotterdam. Samen met de DAF 105 demotruck van TTA Truckland leverde de combinatie, nadat stapelbedden en een keukenblok gemonteerd waren, veel bewonderende blikken op van andere deelnemers. Mede hierdoor kon het team de estafetteloop van Parijs naar Rotterdam realiseren en heeft € 22.500,- voor het goede doel ingezameld. In 2013 heeft HaCas Transport b.v., het team van NHTV gesponsord. Van de NHTV, logistieke afdeling, krijgt HaCas regelmatig stagiaires. En HaCas is er wederom trots op, deel te mogen uitmaken èn een bijdrage te kunnen leveren aan de Roparun 2013!
Ook momenteel zijn wij nog actief sponsor.

NHTV Running Team - Finishfoto-2013

Puyssentut
Puyssentut is een initiatief van Dirk-Karel de Geus en Angela Wood waarmee zij kankerpatiënten helpen tijdens en na hun behandelingen omdat het ziekenhuis hier vaak in te kort schiet. Puyssentut is een resort in Frankrijk waar kankerpatienten kunnen relaxen en herstellen om weer helemaal terug in dagelijkse leven te kunnen komen. HaCas Transport helpt Puyssentut middels het aanleveren van goederen en voeding vanuit Nederland.

Oxfam Novib
Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. En daarmee krijgen ze de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land. Als ambassadeur steunen wij dit alles.

Wij vinden het als bedrijf belangrijk om niet alleen goede diensten te leveren, maar ook bij te dragen aan een wereld zonder armoede. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij onze steun krijgen mensen in ontwikkelingslanden toch dezelfde kans als wij. Ze kunnen met een lening een eigen bedrijfje starten en werken aan een zelfstandig bestaan. Oxfam Novib helpt ons om ons ambassadeursschap en onze maatschappelijke betrokkenheid naar buiten toe uit te dragen.

Home of Good Hope
Home of Good Hope is in 2007 opgericht door Monica Imanga, een Namibische vrouw. Ze is met haar soepkeuken gestart als een eerbetoon aan haar 16-jarige dochter die eerder dat jaar gestorven was aan Aids. Verdrietig als ze was zag ze dat de straatkinderen in de sloppenwijk Goreangab in Katutura, Windhoek, haar nodig hadden. Monica is een bijzondere vrouw. Ze staat iedere dag om 05.00 uur op om voedzame vlees en groentensaus te maken en rijst of dikke maïspap. Haar project is heel succesvol. Sinds 2007 is het uitgegroeid tot een soepkeuken die 2 x daags warme maaltijden uitdeelt aan 400 à 500 kinderen van 1 tot 16 jaar.

Stichting Tess
Bekende problemen van kinderen met het Syndroom van Down zijn o.a. spraakproblemen; taalproblemen; concentratieproblemen; oog-hand coördinatie problemen; bewegen in het algemeen; eetproblemen, enz. Dit nog los van gezondheidsproblemen. Interactieve dolfijnondersteunde therapie is een therapievorm die in het Curaçao Dolphin Therapy & Research Centre (CDTC) op Curaçao gegeven wordt door gediplomeerde Nederlands- en Duitstalige therapeuten. De dolfijnen worden alleen voor therapiesessies ingezet. De resultaten bij kinderen met het Syndroom van Down zijn overweldigend. Stichting Tess geeft financiële steun aan de ouders.

Scouting Gillesa
Voor het kamp van Scouting Gillesa heeft HaCas het transport van diverse materialen verzorgd.

Scouting

VV Gilze
HaCas is sponsor van Voetbalvereniging Gilze in de vorm van een bord aan het hoofdveld.

Aangespannendag Gilze
Ieder jaar wordt er in het laatste weekend van augustus een spectaculaire oefenmarathon georganiseerd! Op zaterdag is het de beurt aan beginnende menners, jonge paarden en aanspanningen die weinig ervaring hebben met deze vorm van de mensport. Zondag starten de ervaren marathonrijders en is de sfeervolle Altenafair te bezoeken. De wedstrijd bestaat uit een vaardigheid, met aansluitend wegtraject en meerdere hindernissen, waaronder de spetterende watercombinatie en brughindernis.